fbpx

Excelență în turism dentar!

Vă doriți un tratament stomatologic în România?

Echipa DipaDent se va ocupă de tot ce va este necesar pentru a îmbina o simplă călătorie, o vacanță, o deplasare în interes de serviciu cu tratamentele stomatologice necesare.

Datorită poziționării Clinicii DipaDent în Cotroceni, fiind o zonă centrală istorică, pe lângă casele cochete construite în perioadă interbelică pot fi vizitate obiective turistice interesante (Muzeul Național Cotroceni, casele memoriale ale lui Ion Barbu și Ion Minulescu, Biserică Sf. Elefterie, Grădină Botanică, Palatul Cotroceni, puteți viziona spectacole la Operă Națională), îmbinând astfel utilul cu plăcutul.

Trei pași către un zâmbet perfect!

1. Contactați-ne la număru 0799 858 589 pentru a ne informa perioadă în care puteți și doriți să ajungeți în România.

2. Trimiteți-ne o copie a unei radiografii panoramice recent efectuate pe adresă de mail: info@dipadent.ro pentru a realiza un plan de tratament preliminar.

3. Vă prioritizam programările și timpul alocat tratamentelor, în funcție de disponibilitatea dvs.de a veni în România.

Călătorește cu un zâmbet frumos și sănătos!

Tratamentul bolii parodontale:

Oferim pacienților noștri tratamente corecte, individualizate pentru fiecare caz în parte, la cele mai înalte standarde pentru a obține rezultate predictibile și pentru a menține cât mai mult dinții pe arcade, acesta fiind și scopul parodontologiei.

Tratamentul este complex și presupune o terapie inițială ce cuprinde un tratament antibacterian, antimicrobian prin detartraj , periaj, airflow completat de chiuretajul subgingival în câmp închis, proceduri de lavaj cu soluții antiseptice, antiinflamatoare, antimicrobiene, tratamentul medicamentos, tratament chirurgical.

Sunați pentru detalii: 0799 858 589

Sau trimiteți un mesaj și vă contactăm noi:

Te vom contacta în cel mai scurt timp

Contactați-ne pentru detalii

Medicina este ştiinţa şi conştiinţa încălzite de iubire faţă de oameni.

— Iuliu Haţieganu