fbpx
Chirurgie- Servicii - Dipadent - Clinica
Estetică dentară - Servicii - Dipadent - Clinica

Profilaxie

Recurgem la toate măsurile medico-sanitare pentru prevenirea apariţiei îmbolnăvirii buco-dentare.

  1. Instruirea și educarea pacientului privind modalitatea și tehnică de periaj necesară individual fiecărui pacvient .Indrumareac pacientului pentru a alege cele mai bune instrumente și materiale necesare igienizării.Menținem legătură cu pacientul prin cotroale periodice și supravegherea igienei orale menținute.
  2. Detartrajul este manoperă prin care îndepărtăm depozitele de tartru și placă bacteriană depuse pe suprafața dinților supra- și subgingival.
  3. Periajul dentar profesional este măsura reventivă realizată cu instrumete specializate (perii și paște de periaj speciale), completând manoperă de detartraj și îmbunătățind igiena orală aplicată de pacienți acasă.
  4. Tehnică dentară AIR-FLOW de curățare profesională a dinților. Prin aceast procedeu îndepărtăm placă bacteriană și albim dinții prin înlăturarea petelor din coloranți alimentari,tutun,cafea,ceai, de pe suprafața dinților.

Realizarea acestor manopere de profilaxie în mod periodic (la 6 luni) feresc dantură de efectele negative pe care le provoacă tartrul și placă bacteriană: aspect inestetic al dinților, afecțiuni gingivale, procese carioase, afecțiuni parodontale, resorbtii osoase.

Sunați pentru detalii: 0799 858 589

Sau trimiteți un mesaj și vă contactăm noi:

Te vom contacta în cel mai scurt timp

Contactați-ne pentru detalii

Medicina este ştiinţa şi conştiinţa încălzite de iubire faţă de oameni.

— Iuliu Haţieganu