fbpx
Implantologie- Servicii - Dipadent - Clinica
Estetică dentară - Servicii - Dipadent - Clinica

Implantologie

Implantul dentar este tratamentu de elecție pentru inlocuitrea unuia sau mai multor dinți absenți sau irecuperabili de pe arcadă.
Este o piesă din titan biocompatibila cu organismul uman ce se fixează în osul maxilar sau mandibular,destinat să înlocuiască rădăcina unui dinte și să fie suport pentru viitoarele coroane/punți dentare.

Augumentarea osoasă (grefarea osoasă) – cu ajutorul acestei manopere refacem osul deteriorat pentru a crește volumul osos necesar înserării unui implant dentar, oferind longevitate implanturilor și lucrărilor protetice de pe acestea.

Sinus lifting (augumentare sinusala) – prin această manoperă chirurgicală realizăm un suport osos adecvat înserării implanturilor la nivelul maxilarului,în zonele laterale,când în urmă extracțiilor cantitatea de tesust osos necesar implantării este inexistent.
În funcție de gradul de distructie osoasă și o analiză meticuloasă a tomografiei dentare,se va stabili dacă în aceeași ședința cu manoperă de sinus lifting se pot însera și implanturile dentare.

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs.am ales câteva variante de implanturi dentare pe care le vom alege împreună în urmă unui planului de tratament, în funcție de cazul clinic.

Sunați pentru detalii: 0799 858 589

Sau trimiteți un mesaj și vă contactăm noi:

Te vom contacta în cel mai scurt timp

Contactați-ne pentru detalii

Medicina este ştiinţa şi conştiinţa încălzite de iubire faţă de oameni.

— Iuliu Haţieganu