fbpx

Clinica DipaDent

Unit dentar SIRONA

Sunt modele profesionale de fotolii stomatologice pentru pacienți ce pot fi configurate flexibil în funcție de necesități pentru performanțe optime. Dimensiunile compacte, nivelul impresionant de ajustare verticală a fotoliului, poziționarea variabilă a consolelor, sunt factori care se combină pentru a spori confortul și comoditatea dumneavoastră, simplificând totodată fluxul de lucru zilnic.

Autoclav EURONDA

Autoclava clasa B, conformă cu standardul EN 13060 pentru sterilizarea instrumentarului și a pieselor. Sterilizează perfect instrumentele împachetate într-un mediu sigur.
Process Controller ajută în utilizarea zilnică a autoclavului și informează atunci când este programată următoarea verificare pentru mentenanța. Ecranul LED albastru oferă date despre fiecare operație.

Autoclav Tuttnnower

Autoclavul este conceput pentru sterilizarea materialelor medicale și chirurgicale, acoperă o gamă extinsă de aplicații medicale ce satisface pe deplin exigențele de performanță.

Sigilator

Baie ultrasunete

Utilizat pentru o curățare cât mai eficientă a frezelor și instrumentelor stomatologice.

Aparat radiologie Planmeca

Mulți pacienți se tem de dozele de radiații încasate în timpul acestor proceduri medicale. Însă, aparatura de la Planmeca, prin construcție, emite doze minime de radiații oferind în același timp o calitate superioară a imaginii.

Aparat detartraj și tratament periodontal Woodpecker

Aparatul funcționează întotdeauna la cea mai potrivită frecvență și lucrează la parametri siguri și constanți, asigurând o manoperă de detartraj supragingival și subgingival fără durere.Piesa de mână este detașabila și poate fi autoclavata la temperatura de 135 de grade C și presiuni de 0,22 MPa. Operare ușoară, controlată digital și astfel ușurează manoperă oferind un tratament eficient.

Aparat detartraj Woodpecker DTE

Aparatul este folosit atât pentru manoperele de detartraj cât și în cadrul tratamentelor parodontale și endodontice, având funcții perio și endo.

Aparat profilaxie Air Flow EMS

Este o unitate profilactică portabilă, ideal pentru îndepărtarea tartrului supragingival și pentru îndepărtarea petelor, precum și pentru lustruirea dinților.
Creată de EMS pentru a oferi atât medicilor cât și pacienților un confort fără egal în timpul lucrului. Forma zveltă și elegantă, realizată de experții în ergonomia instrumentelor, permite o prindere și o rotație mai ușoară, poziția camerei pentru pulbere asigură un câmp vizual perfect al gurii pacientului.

Pentamix 3M ESPE

Este un aparat portabil pentru malaxarea și dozarea automată a materialelor de amprentă Penta. Pentamix este cea mai nouă unitate de mixare automată de la 3M cu o viteză confortabilă pentru medic, dar și pentru laboratoarele dentare care fac un număr mare de amprente pe zi. Fiecare material este amestecat și apoi distribuit uniform, asigurând astfel o amprentă cât mai precisă ce redă cu exactitate toate elementele câmpului protetic.

Sistem endo wireless VDW Connect

VDW.CONNECT-motor endodontic fără fir, folosit în cadrul tratamentelor endodontice ce care combină tehnologiile moderne de comunicare cu o performanță excepțională a rezultatelor.

Apex locator Morita

Apex locatorul Morita oferă întotdeauna măsurători extrem de precise a canalelor radiculare,indiferent de soluția de irigare existentă în interiorul dintelui, ajutând astfel la tratamente endodontice precise,corecte și predictibile pe termen lung.

BL Super Endo Alpha Kit

Unde inovarea se întâlnește cu excelența.
Stomatologia ca și profesie poate fi văzută ca un domeniu de rezolvare a unor probleme. Pentru cofondatorii companiei furnizarea de îngrijiri endodontice de calitate a însemnat folosirea de produse eficiente, ușor de utilizat.
Piesa de mână, fără fir, pentru comprimarea verticală, la cald, a materialelor de obturație endodontică (conuri de Gutta Percha).
Folosit de medicii stomatologi specializați în endodonție ce își doresc imbunătătirea calității furnizării tratamentului edodontic și de îngrijire a pacientului cu inovație, excelentă, calitate, servicii premium.

BL Super Endo Beta Kit

Ultima generație de dispozitiv fără fir pentru umplerea canalului radicular la cald cu Gutta Percha. Unitatea Beta oferă simplitate, usurintă și confort pentru operator și pentru pacient, asigurând tratamente endodontice de înaltă performanță.

Implanturi dentare